MAATWERK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem.


 

SCHUREN & OVERKAPPINGEN

Wij kunnen een schuur of overkappingen geheel naar wens maken. Waar een standaard ontwerp niet werkt, kunnen wij een op maat gemaakte schuur of overkappingen ontwerpen en maken.

Lees verder >>


PADDOCK & LOSWERKBAK

Wij hebben de afgelopen jaren meerdere paddocks en loswerkbakken voor paarden gerealiseerd. Wij werken met drainage, M3C zand en polyvlokken om een droge en stevige bodem te creëren. Ook het hekwerk kunnen wij voor je realiseren.

Lees verder >>

 

UNIEKE ELEMENTEN

Wij proberen elk ontwerp uniek te maken, maar we kunnen ook enkel een uniek element aan je tuin toevoegen. Van een plantenbak tot een hek. Heb je zelf een leuk idee, samen komen we vast tot een mooi en uniek element voor je tuin.

Lees verder >>

 

 

WERKEN MET ELEMENTEN

Werken met hout is een hobby van ons. Van hekwerken tot waslijnen en vlonders, niks is te gek voor ons. In overleg kunnen wij bijna alles voor je maken.

Lees verder >>

 
 
 
 
E-mailen
Bellen