OVER TUINSCHAP

Tuinschap is opgericht in 2008 en inmiddels uitgegroeid tot een succesvol hoveniersbedrijf. 


RUUD VERSTEEGEN

Ruud Versteegen is de man achter Tuinschap. Hij is opgegroeid op een boerderij in het mooie Zoeterwoude. Op jonge leeftijd kwam zijn passie voor het vak al naar voren, wanneer hij het plantenperk van zijn moeder had omgeschoffeld voor zijn eigen moestuin. Hij is zijn eigen hoveniersbedrijf begonnen tijdens zijn middelbare school.

Na de middelbare school wist Ruud dat hij een opleiding in de groensector wilde volgen. Ruud is afgestudeerd van het HBO in twee richtingen; Landschapsontwerper en in de richting Planuitwerking. 

TEAM

Naast personeel werken wij ook samen met ZZP'ers en bedrijven die net zo gepassioneerd en gemotiveerd zijn als wij. Inmiddels werken wij met een vast team twee man personeel en vier ZZP’ers die allround ingezet kunnen worden.  

Naast het vaste team in de tuin, werken wij regelmatig samen met een elektriciën, loodgieter en timmerman. Zij verzorgen de werkzaamheden in de tuin binnen hun vakgebied zoals het installeren van een buitenstopcontact, het aanleggen van een buitenkraan en het timmeren van een overkapping.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen