Skip to content
over ons

de mannen van tuinschap

wie zijn wij?

Tuinschap

Tuinschap is opgericht in 2008 en inmiddels uitgegroeid tot een succesvol hoveniersbedrijf.

Ruud Versteegen

Ruud Versteegen is de man achter Tuinschap. Hij is opgegroeid op een boerderij in Zoeterwoude. Op jonge leeftijd kwam zijn passie voor het vak al naar voren, toen hij het plantenperk van zijn moeder omschoffelde voor zijn eigen moestuin. Hij is zijn eigen hoveniersbedrijf begonnen tijdens zijn middelbare school.

Na de middelbare school wist Ruud dat hij een opleiding in de groensector wilde volgen. Ruud is in 2012 en 2013 afgestudeerd van het HBO in twee richtingen; Landschapsontwerper en in de richting Planuitwerking. 

Het team, onze toppers

De afgelopen jaren hebben wij ons team uitgebreid en inmiddels hebben wij twee man personeel en twee ZZP’ers die op vaste dagen voor ons werken. Allemaal zeer gemotiveerd en ontzettend harde werkers die allround ingezet kunnen worden.

Naast ons eigen team in de tuin, werken wij regelmatig samen met een vaste elektriciën, loodgieter en lasser. Zij verzorgen de werkzaamheden in de tuin binnen hun vakgebied zoals het installeren van buitenstopcontacten, het aanleggen van een buitenkraan en het lassen van cortenstaal.

contact

heb je een vraag voor ons?

stuur ons een berichtje