Skip to content
Tuinaanleg

tuinaanleg door tuinschap

kwaliteit en perfectie

tuinaanleg (ontwerp Jaap Sterk)

Hoe pakken wij dit aan?

Na goedkeuring van het ontwerp en de offerte beginnen wij met de aanleg van de tuin. Wij bestellen de uitgekozen materialen bij onze vaste leveranciers. Wij werken met vaste leveranciers om de kwaliteit van de materialen te kunnen waarborgen. Daarna plannen we in overleg een startdatum in. Heb je zelf een ontwerp gemaakt? Dit kunnen wij ook vakkundig aanleggen.

Tijdens de aanleg

Wij houden je op de hoogte van de voortgang. Voor onverwachte kosten hoef je je geen zorgen te maken, het werk wordt van tevoren goed uitgedacht en voorbereid. Zo komen wij zelden voor een verrassing te staan.

De aanleg van een nieuwe tuin is kostbaar en wij begrijpen dat je misschien tijdens de aanleg iets wilt veranderen (=meerwerk). Dit is uiteraard geen probleem. We bespreken het meerwerk, leggen dit schriftelijk vast en hopen zo je droomtuin te realiseren.

Volledig ontzorgen

Wij ontzorgen je volledig tijdens de gehele aanleg. Wij doen ons best enige overlast zoveel mogelijk te beperken (ook voor de buren). Je hebt een vast aanspreekpunt waar je altijd bij terecht kan voor vragen of wijzigingen.

CONTACT

interesse in tuinaanleg?

stuur ons een berichtje