Skip to content
FRUITBOMEN

prachtige knoestige fruitbomen

een eyecatcher in je tuin

Perenbomen
Conference

Op onze kwekerij hebben wij tussen rond de 150 oude appel- en perenbomen op voorraad staan. Allen laagstammen en tussen de 18 en 40 jaar oud. 

 

In het voorjaar is het genieten van de prachtige bloesem en in het najaar kan je lekker en makkelijk fruit plukken. Stuk voor stuk prachtige bomen en een echte eyecatcher in je tuin.


Tegen een meerprijs kunnen wij een boompalen set bestaande uit 2 robuuste boompalen (+boomband/spijkers) en aanplantgrond leveren. Wij kunnen de bomen komen bezorgen en aanplanten, vraag naar de mogelijkheden.


Oude fruitbomen

Conference handpeer

De Conference is een van de populairste handperen in Nederland. De peer is knapperig en heeft een heerlijke zoete smaak. De bomen zijn 25 jaar oud en tussen de 2 en 3 meter hoog. De Conference is een zelfbestuivende boom. Prijs: €175,-

Doyenné du Comice handpeer

De Doyenné du Comice is een heerlijke handpeer die ook wel de ‘Koning der peren’ wordt genoemd. Te gebruiken als handpeer maar ook lekker in maaltijden, salades en nagerechten. De Doyenné heeft een friszoete smaak met veel aroma. De bomen zijn 25 jaar oud en tussen de 2,5 tot 3,5 meter hoog. De Doyenné du Comice is een zelfbestuivende boom. 

Prijs 25-jarige bomen €175,-

Prijs 30-jarige bomen €250,-

 

Gieser Wildeman stoofpeer

De Gieser Wildeman is de bekendste stoofpeer van Nederland. De Gieser heeft sappig vruchtvlees met een zoete smaak en veel aroma. De 18-jarige bomen zijn 2,5 tot 3,5 meter hoog en de 40-jarige bomen 3 tot 4 meter hoog. De Gieser Wildeman is een zelfbestuivende boom. 

Prijs 18-jarige bomen €200,- 

Prijs 40- jarige bomen €350,-

 

Elstar handappel

De Elstar is de bekendste handappel van Nederland. De Elstar heeft een helderrode blos, is sappig, knapperig en heeft een lichtzoete smaak. De 18-jarige bomen zijn tussen de 2,5 en 3,5 meter hoog en de 35-jarige bomen tussen de 3 en 4 meter hoog. De Elstar is een zelfbestuivende boom. 

Prijs 18-jarige bomen €150,- 

Prijs 35-jarige bomen €350,-

Wellant handappel

De Wellant appelboom is een echt Nederlands ras. De appels hebben een mooie rode blos en zijn knapperig, sappig en heerlijk zoet van smaak. De bomen zijn 18 jaar oud en rond de 3 meter hoog. 

Prijs €150,-

 

contact

interesse in een oude fruitboom?

stuur ons een berichtje